Renovatie voor uw comfort én veiligheid!

Laat uw elektriciteit vernieuwen door een vakman

Bestaande elektrische installaties in oudere woningen zijn vaak niet aangepast aan de moderne elektriciteitsbehoeften. Zowel voor uw comfort als voor uw veiligheid, doet u er goed aan de installatie aan te (laten) passen. Wil u de elektriciteit vernieuwen in Hasselt? Dan sta ik met mijn firma Erwin Lemmens Elektriciteitswerken voor u paraat.

Moderne behoeftes

Om aan de ‘moderne behoeften’ te voldoen en om uiteraard de energie-efficiëntie te verhogen, is renoveren voor zowel particulieren als bedrijven een goede zaak. Een vernieuwing van uw elektriciteit is de gelegenheid bij uitstek om alle elektriciteitsleidingen grondig te controleren op veiligheid en actuele conformiteit. Alle aanpassingen aan uw installatie worden gedaan volgens de hedendaagse normen.

Keuringsorganisme

Bij uw renovatie kom ik ter plaatse. Samen met u bespreek ik welke werkzaamheden noodzakelijk zijn om de installatie conform te maken met de wettelijke reglementeringen. De uitvoering gebeurt met de hoogste zorgen en op de afgesproken tijden. Indien u dit wenst, voorzie ik na de werkzaamheden een nieuwe keuring van de volledige installatie bij een erkend keuringsorganisme.

Neem contact op

Dankzij mijn jarenlange expertise ken ik elektriciteit vanbinnen en vanbuiten, waardoor ik steeds kwaliteit kan verzekeren. Neem dus geen risico en doe een beroep op mijn deskundigheid en contacteer me via mail, telefoon of via het contactformulier op de contactpagina voor het vernieuwen van elektriciteit in Hasselt. Twijfel niet, doe het vandaag nog.